Feriebolig
Provence
 
Udlejning af feriebolig i Provence
Utleie af feriehus i Provence - Urhyrning af semesterhus i Provence
 
   
Sitemap
Feriebolig provence

3 Ferieboliger udlejes af dansk udlejer i Nyons og Fayence, Provence.
 
Direkte fly København - Montpellier med Norwegian og SAS.

Feriebolig Provence, Nyons Feriebolig Provence, Fayence
Olivenbyen Nyons Middelalderbyen Fayence

Ferieboliger i Nyons Provence

   

Ferieboligen i Fayence Provence

 1 portnerbolig og 1 lejlighed i Nyons i ”Les Avettes” der er et stort maison de campagne, nyrenoveret i 2010 af én af Frankrigs bedste arkitekter.
Det ligger fredeligt kun 700 m fra centrum.

Nyons med sine 6.800 indbyggere - smukt beliggende i hjertet af Drôme Provencale nær Orange og Avignon omgivet af lavendelmarker, olivenlunde og vinmarker - er kendt for sit milde klima med 300 solskinsdage om året. Byen ligger i 270 meters højde, sydvendt imellem 2 bjergkæder, godt beskyttet mod Mistralen, som blæser ned gennem Rhônedalen.
 

     1 lejlighed i Fayence centrum (ingen gadestøj) blot 30 km. fra den franske rivieras hektiske strand og natteliv. Fayence med ca. 4000 indbyggere er en idyllisk landsby spredt ud over en bjergkam, med en storslået udsigt over de omkringliggende bjerge og dalen foran med en af Europas største svæveflybaner.

Middelalderbyen Fayence ligger kun ½ time fra Middelhavet, 50 minutter fra Nice lufthavn. Byen har et rigt og varieret udbud af restauranter i alle prisklasser, der serverer alt fra provencalske specialiteter til pizzaer. Ligeledes findes der barer og cafeer overalt, hvor gadebilledet og menneskevrimlen nydes med noget køligt at drikke.